Live lessen Spaans online - Spaanse Les

Bienvenidos a

Welkom bij
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Live lessen Spaans online

Via de beproefde methode van Spaanseles.nl bieden we ook live online lesprogramma’s aan.  
Dat houdt in dat je dus net als bij groepslessen met medestudenten en een docent bij elkaar komt, maar dan in een online omgeving, achter een scherm dus. Je kunt elkaar zien en horen en met elkaar spreken.


We hebben privétrainingen en groepslessen op meerdere niveau's (beginners, halfgevorderden en conversatie) die we op deze manier live online aanbieden. We bieden de lessen ook verschillende leeftijdsgroepen aan waarbij met name vaak senioren graag met leeftijdsgenoten lessen volgen. Ook voor jongeren en groepjes vrienden of collega's is het fijn dat ze samen in een groep lessen kunnen volgen.
"Is het niet ingewikkeld om mee te kunnen doen?" is een vraag die we regelmatig krijgen. Gelukkig is het heel eenvoudig. Je hebt al genoeg aan een tablet/smartphone of een computer met webcam.

Voor scholieren middelbaar onderwijs en studenten hoger onderwijs hebben we een speciaal tarief op vertoon van je inschrijvingsbewijs bij je onderwijsinstelling.
Voor onze seniorcursisten hebben we indien nodig telefonische hulp bij problemen met de tablet of pc.

Wil jij ook graag meedoen dan kun je een mail sturen aan info@spaanseles.nl of telefonisch contact opnemen met 020-7770324 of 06-46212524.
© 2017 Spaanseles.nl
email ons
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu