Bedrijfstrainingen Spaans - Spaanse Les

Bienvenidos a

Welkom bij
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bedrijfstrainingen Spaans

Voor bedrijven en andere instellingen bestaat de mogelijkheid om intensieve taalprogramma's te volgen. Dit kan volgens de behoefte van de klant zowel binnen het bedrijf zelf als elders plaatsvinden. Hiermee hebben we jarenlange uitgebreide ervaring.
Zo hebben wij in de afgelopen jaren aan de meest uiteenlopende bedrijven les gegeven. Variërend van grote koffiebedrijven als DE, ontwikkelingswerkmedewerkers, bloemenkwekers, kaasexporteurs tot de KLM en ambassadepersoneel voor buitenlandse posten. Ook hebben we onze diensten aangeboden bij het management van Ajax, de brandpreventiegigant, General Electric en groothandels als de Metro-groep.
Duidelijk zal zijn dat ze allemaal behoefte hadden aan een specifieke methode voor hun eigen doeleinden. Wat voor een bedrijf een praktische keuze lijkt te zijn is veelal de lesuren in een bepaald schema te laten vallen. Wanneer de lessen in het bedrijf zelf worden gegeven spaart men weer reistijd en kosten uit wat zeker gunstig is als men met meerdere werknemers tegelijk een programma volgt.

Voor een offerte op maat of meer info kunt u contact met ons opnemen via onderstaand webformulier of via e-mail: info@spaanseles.nl.
We zijn 2 jaar geleden ingegaan op verzoeken uit het bedrijfsleven om tot een kostenbesparing te kunnen komen middels het optimaliseren van reistijd en flexibilteit mbt de leslocatie. Het grote voordeel van nieuwe computertechnieken en breedbandverbindingen is dat je alleen over een PC of laptop, internetverbinding en webcam hoeft te beschikken om waar ter wereld dan ook een les te kunnen volgen. We hebben het dan niet over een virtuele les maar over een 'live' les waarin je één op één met een echte docent met de taal bezig bent volgens het opgestelde lesplan. Met name voor bedrijven die zich ver van de randstad bevinden, voor druk bezette medewerkers en voor mensen die veel op reis zijn voor hun werk is dit de ideale manier om les te volgen. Zo kun je vlak voor een vergadering in Spanje nog even met de docent e.e.a. doornemen vanuit je hotelkamer of vanuit de lounge!
spaans online
© 2017 Spaanseles.nl
email ons
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu