Conversatieles - Spaanse Les

Bienvenidos a

Welkom bij
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Conversatieles

Heb je al een redelijke tot goede basiskennis en wil je dit in de praktijk brengen en perfectioneren? Doe dan mee met een conversatiecursus.

Hierbij wordt het niveau en de inhoud specifiek afgestemd op de wensen van de groep. Het gaat hierbij altijd om kleine groepen of privé lessen (zie navigatiebalk).
Hiervan wordt onder andere gebruik gemaakt door:
  • mensen die voor studie of werk naar een Spaanstalig land gaan;
  • leerlingen die hun spreekvaardigheid willen verbeteren;
  • zij die nog meer uit hun vakantie willen halen door meer met de lokale bevolking contact te maken.
Er worden alleen studenten van ongeveer hetzelfde niveau bij elkaar gezet zodat de cursisten snel aansluiting bij elkaar vinden. De gespreksstof wordt gedeeltelijk op initiatief van cursisten aangedragen en deels door de docent. Uiteraard is het belangrijk dat de cursisten zich allemaal kunnen vinden in de verschillende thema's. Naast de thema's worden ook actualiteiten uit de kranten, tijdschriften en Spaanstalige muziek en filmfragmenten gebruikt welke vervolgens groepsgewijs worden besproken. Er wordt zelfs ook gezongen!

TERTULIAS
Tertulias zijn bijeenkomsten waarbij we bijvoorbeeld thema's uit de actualiteit, gelezen boeken of spaanstalige films die we hebben gezien bespreken. Dit doen we meestal in een gemoedelijke sfeer met tapas en vino.
In de agenda kun je zien wanneer we deze tertulias organiseren.
© 2017 Spaanseles.nl
email ons
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu