Beginnerscursus Spaans - Spaanse Les

Bienvenidos a

Welkom bij
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Beginnerscursus Spaans

Voor hen die weinig of geen kennis van het Spaans hebben en een groepscursus willen volgen is dit de meest geschikte optie.

Hoe werken wij met beginners?
Het gaat erom middels een combinatie van basiskennis grammatica, woordenschat, en uitspraak- en luisteroefeningen gevoel te krijgen voor de taal. Vanaf het begin proberen we de taal zoveel mogelijk in de praktijk te brengen. Dit doen we niet door alleen maar heel strak het boek en de oefeningen te volgen. Er komen veel andere zaken aan bod om het vooral levendig en interessant te houden voor de cursist.

Om elke cursist goed aan bod te laten komen hebben we bij Spaanseles.nl altijd alleen maar kleine groepjes!
Om teleurstellingen te voorkomen is het dan ook aan te raden om niet te lang te wachten met aanmelden, vol = vol...
Er zijn meerdere startmomenten per jaar voor de beginnerscursussen. Deze duren ongeveer 2 maanden. Zie de pagina met data en prijzen voor een overzicht. Wij vinden het erg belangrijk dat cursisten zo snel mogelijk hun schroom kwijtraken om in een vreemde taal te spreken, een taal als Spaans is tenslotte een levende bruisende taal met haar eigen onderliggende melodie en ritmes. Om hiermee om te leren gaan gebruiken we ook muziekmateriaal wat heel goed werkt om schroom weg te nemen en om al spelenderwijs vertrouwd te raken met de uitspraak / klankopbouw van het Spaans. Klik op de onderstaande afbeelding om een voorproefje te krijgen van de positieve energie zoals je ook in onze lessen zult ervaren! Deze videoclip van Shakira over haar stukgelopen relatie was in 2023 wereldwijd een grote hit.
Videoclip Shakira
Een muziekvideo van Shakira over haar scheiding.
© 2017 Spaanseles.nl
email ons
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu