Spaans voor Gevorderden - Spaanse Les

Bienvenidos a

Welkom bij
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Spaans voor Gevorderden

Voor hen met een redelijke basiskennis van de Spaanse taal die graag een groepscursus willen zijn er de gevorderden trajecten.

Er wordt hier dieper op de grammatica ingegaan, met name op de complexe verleden tijden en de subjuntivo. Maar uiteraard maken we er niet een saai en alleen grammaticaal geheel van. We zijn tenslotte bezig met een levende taal!
Veel aandacht wordt besteed aan het bespreken van videofragmenten, artikelen uit diverse actuele Spaanse en Latijns-Amerikaanse kranten en tijdschriften. Schrijfvaardigheid wordt getraind dmv het maken van speciale opdrachten. Alle speciale lesmaterialen worden door Spaanseles.nl tijdens de cursus verzorgd.

Er wordt tevens aandacht besteed aan het perfectioneren van de uitspraak van het Spaans en verschillen en overeenkomsten tussen het Spaans van Spanje en van de verschillende Latijns-Amerikaanse landen komen aan bod. Er wordt aan het eind van de cursus van de studenten verwacht dat zij een goede conversatie in het Spaans kunnen volgen en voeren, dat zij de kranten kunnen begrijpen en in het Spaans een korte spreekbeurt kunnen houden voor de klas. Ook het doen van een online interview met contacten in Spanje,  Mexico of Perú is daar een onderdeel van.

Voor de gevorderdengroepen hebben we alleen kleine groepjes. Hierdoor kan iedereen tijdens de les voldoende aan bod komen. Er zijn meerdere startmomenten per jaar van de gevorderdentrajecten. Zie hiervoor de pagina data en kosten.
In de zomer zijn er bij voldoende animo ook kortere intensieve cursussen.

gevorderdenles
Bij de gevorderdengroepen wordt er veel met elkaar gesproken, en er wordt ook veel bij gelachen!
© 2017 Spaanseles.nl
email ons
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu